Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Окупанти в Мелітополі ввели комендантську годину на добу на новорічні свята

Окупанти в Мелітополі ввели комендантську годину на добу на новорічні свята

Окупанти в Мелітополі ввели комендантську годину на добу на новорічні свята

Російські військові. Ілюстративне фото

На Новий рік та Різдво окупанти ввели комендантську годину на добу. Заборонено виходити навіть у магазин.

Про це повідомляють місцеві мешканці та передають журналісти РІА-Мелітополь. 

Окупанти ввели комендантську годину на добу 1 і 7 січня у Токмаку і сусідніх селах, розташованих у 50 км від Мелітополя.

“Людям заборонено навіть виходити з двору в магазин за хлібом, та в гості один до одного. А все тому, що рашисти бояться партизан, які вже другий рік не дають їм спокою”, – пишуть журналісти.

Місцеві мешканці підозрюють, що окупанти прослуховують їх телефони. Після будь-якого святкування в оселях проводять обшуки та допитують людей.


Нагадаємо, що запоріжцям нагадують про обмеження, які будуть діяти на Новий рік. Заборони стосуються відвідування масових заходів та використання піротехніки.