Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі будуть діяти обмеження на Новий рік

У Запоріжжі будуть діяти обмеження на Новий рік

У Запоріжжі будуть діяти обмеження на Новий рік

Ілюстративне фото

Запоріжцям нагадують про обмеження, які будуть діяти на Новий рік. Заборони стосуються відвідування масових заходів та використання піротехніки.

Про це повідомила Нацполіція Запорізької області. 

Правоохоронці радять містянам уникати масового скупчення людей у громадських місцях, а зустрічати Новий рік вдома у колі рідних і друзів

Також містянам нагадують, що комендантська година в новорічну ніч не скасовується. Тож, з 23:00 до 05:00 громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень. Винятком є випадки слідування під час сигналу тривоги до укриттів і бомбосховищ

“Наголошуємо на забороні використання піротехнічних засобів, вживанні алкоголю у громадських місцях та керуванні транспортними засобами у стані сп’яніння”, – додають правоохоронці.

Поліція закликає не порушувати встановлених правил та не ігнорувати сигнали повітряних тривог.


Нагадаємо, що окупанти знову атакували Запорізьку область. По Запоріжжю були атаки безпілотниками та ракетами. Внаслідок обстрілів загинув чоловік.