Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Які кольори мають бути в оселі запоріжців на Новий рік: традиції та вірування про рік Дракона

Які кольори мають бути в оселі запоріжців на Новий рік: традиції та вірування про рік Дракона

Які кольори мають бути в оселі запоріжців на Новий рік: традиції та вірування про рік Дракона

Ілюстративне фото

Новий 2024 рік, відповідно до східного календаря, буде роком Зеленого Дерев’яного Дракона. Рік під цим знаком символізує нові можливості та розвиток.

Inform.zp.ua розповідає про те, які традиції та вірування існують довкола Дерев’яного Дракона.

Характерні кольори 

Згідно китайської астрології, дракон любить яскраві та насичені кольори: червоний, золотий, помаранчевий, фіолетовий, синій та зелений. Ці кольори символізують енергію, багатство, пристрасть, творчість та гармонію.

Однак не варто розміщувати багато яскравих барв, щоб не дратувати дракона своєю строкатістю та не викликати його заздрість. 

Як отримати прихильність Дракона?

  1. Дракон горда та мудра істота, яка вимагає до себе поваги. На Новий Рік варто прикрасити себе або свою оселю зображенням дракона. Це можуть бути амулети або прикраси з характерними атрибутами Дракона: перли, монети чи вогонь. За східними віруваннями, це посилить вплив дракона на вашу долю та захистить від злих духів.

  2. Варто також уникати конфліктів та суперечок з іншими людьми, особливо з тими, хто народився на рік Дракона. Це може порушити баланс між стихіями та спричинити негативні наслідки.

  3. Бути щедрим і добрим до ближніх, особливо до нужденних. Це приверне прихильність дракона.

  4. Дотримуватись чистоти та порядку в будинку та на роботі. Це створить сприятливу атмосферу для розвитку ваших справ та проєктів.

  5. Дракон величний та любить розкіш. На собі або в будинку варто розмістити золоті прикраси. Це подарує вашій родині процвітання та благополуччя у новому році.

Як писав раніше Inform.zp.ua, наступний рік буде високосним. Раз на чотири роки до циклу додають день у лютому, тож загальна кількість діб у 2024 році складає 366 днів.