Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Вчителька початкових класів загинула в Запоріжжі під час ракетної атаки

Вчителька початкових класів загинула в Запоріжжі під час ракетної атаки

Вчителька початкових класів загинула в Запоріжжі під час ракетної атаки

Від ракетної атаки по Запоріжжю загинула 53-річна вчителька початкових класів запорізької гімназії №4 Оксана Воробйова.

Про це повідомив міністр освіти України Оксен Лісовий. 

“Сьогодні внаслідок чергової терористичної атаки Росії загинули та постраждали люди. Серед жертв – 53-річна вчителька початкових класів з Запоріжжя, яка більшу частину життя присвятила роботі у школі. Щирі співчуття рідним та близьким. Це трагедія для всієї освітянської родини”, – йдеться у повідомленні.

Загиблою виявилася вчителька запорізької гімназії №4 Оксана Воробйова, повідомили на сторінці навчального закладу в соціальній мережі

“Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Оксану Михайлівну— особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Вона була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, люблячою матір’ю. Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою”, – написали колеги загиблої.

Нагадаємо, зранку 29 грудня російські війська масовано обстріляли ракетами територію України. Запоріжжя також потрапило під обстріл окупантів.