Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Здоров'я » Мобільні аптеки можуть з’явитися у прифронтовій Запорізькій області

Мобільні аптеки можуть з’явитися у прифронтовій Запорізькій області

Мобільні аптеки можуть з’явитися у прифронтовій Запорізькій області

Ілюстративне фото

На прифронтових територіях Запорізької області можуть з’явитися мобільні аптеки, де немає аптек й зруйнована медична інфраструктура.

Про це повідомляють в Мінреінтеграції.

Право створювати подібні мобільні аптеки є виключно у ліцензованих підприємств. Тому АТ «Укрпошта» невдовзі може отримати таку ліцензію.

“Надання поштовому оператору такого права зможе розв’язати проблему доступних ліків на 100% території України вже у першій половині 2024 року”, – повідомляють в Мінреінтеграції.

У мобільних аптечних пунктах діятимуть такі ж відпуску лікарських засобів, як і в стаціонарних аптеках. Усі рецептурні препарати видаватимуться виключно за рецептом.