Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Депутат Олександр Константинов достроково склав повноваження: яка причина

Депутат Олександр Константинов достроково склав повноваження: яка причина

Депутат Олександр Константинов достроково склав повноваження: яка причина

Олександр Константинов (справа). Фото: fb/Олександр Константинов

Депутат Запорізької міської ради Олександр Константинов достроково склав повноваження. Він був представником від фракції “Європейська солідарність”.

Про це Олександр Константинов повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Олександр Константинов написав заяву про припинення депутатських повноважень на підставі п.2, ч. 2, ст.5 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”.

Причиною такого рішення депутат назвав особисті обставини та незгоду з роботою Запорізької міської ради.


Олександр Константинов очолював фракцію “ЄС” у Запорізькій міськраді з 2015 по 2021 роки.

Також до квітня 2021 року був директором торговельного центру ТОВ “Епіцентр”. Але звільнився з цієї посади, у зв’язку з призначенням на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.


Нагадаємо, що петицію про звільнення Анатолія Куртєва з посади секретаря Запорізької міської ради розглядали на 22 сесії міської ради. Проте депутати не підтримали це рішення.