Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ППО окупантів руйнує житло містян в окупованому Бердянську (ФОТО)

ППО окупантів руйнує житло містян в окупованому Бердянську (ФОТО)

ППО окупантів руйнує житло містян в окупованому Бердянську (ФОТО)

Ілюстративне фото

Другий день російське ППО наражає на небезпеку мешканців Бердянську. Людей закликають бути обережними та дотримуватися правила “двох стін”.

Про це повідомила керівниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна. 

“Другий день поспіль після роботи систем  російського ППО зазнають уражень помешкання бердянців. Закликаємо мешканців тимчасово окупованого Бердянська дотримуватись заходів індивідуальної безпеки. Почувши характерні звуки роботи ППО переміститись подалі від вікон, дотримуватись правила “двох стін”, а за наявності укриття – прослідкувати туди”, – пише керівниця.

ППО окупантів у Бердянську
Фото: Вікторія Галіціна

Уламки після роботи ППО потрапляють у будинки мешканців Бердянську.


Раніше ми писали, що за минулу добу окупанти нанесли 130 ударів по Запорізькій області. Внаслідок чого було пошкоджено будинки, проте жертв серед населення немає.