Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Зеленський просить зосередити увагу на Запорізькій області (ВІДЕО)

Зеленський просить зосередити увагу на Запорізькій області (ВІДЕО)

Зеленський просить зосередити увагу на Запорізькій області (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні 21 грудня попросив зосередити увагу на прифронтових регіонах, в тому числі й на Запоріжжі.

Про це він заявив у зверненні до українців:

“Харківщина та Луганщина, Донеччина та Запоріжжя, Херсонщина та кожен інший наш регіон, де зараз вирішується доля держави – нашими воїнами, усім нашим народом. Максимальна увага – захисту. Максимальні зусилля – заради держави. Максимальна енергія – заради того, щоб Україна могла досягти й досягала своїх цілей. Я дякую всім, хто живе саме так, хто бʼється і працює заради України”.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російські війська влучили ракетою по Запоріжжю ввечері 21 грудня. Від обстрілу постраждав навчальний заклад та інша цивільна інфраструктура.