Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Технології » “Київстар” відновили всі послуги та удосконалюють захист

“Київстар” відновили всі послуги та удосконалюють захист

“Київстар” відновили всі послуги та удосконалюють захист

Ілюстративне фото

На сьогодні “Київстар” відновив всі послуги. Наразі працює навіть міжнародний роумінг.

Про це повідомив президент “Київстар” Олександр Комаров в етері національного телемарафону.

“Ми відновили всі послуги на 100% по всій території України, а також за кордоном. Останню послугу, яку ми відновлювали, це був міжнародний роумінг. У понеділок ми почали і у вівторок закінчили. Усі послуги “Київстар” працюють без жодних обмежень”, – каже Комаров.

Президент компанії зазначив, що реальні дані про відтік абонентів “Київстар” до інших мобільних операторів компанія зможе побачити за кілька днів.

За його словами, “Київстар” зробив висновки після кібератаки. Тепер вони працюють над впровадженням оновлених методів кіберзахисту у співпраці зі Службою безпеки України.


Нагадаємо, що “Київстар” обіцяв абонентам надати компенсації після повного відновлення працездатності.