Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » В одному з районів Запоріжжя ремонтують водопровід: як це вплине на споживачів

В одному з районів Запоріжжя ремонтують водопровід: як це вплине на споживачів

В одному з районів Запоріжжя ремонтують водопровід: як це вплине на споживачів

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі ремонтують водопровід розташований у Шевченківському районі. Коли буде відбуватися заміна трубопроводу у споживачів тимчасово відключать воду.

Про це повідомила Запорізька міська рада. 

Водопровід розташований у Шевченківському районі Запоріжжя та проходить від траси Харків-Сімферополь до вул. Базової, 12. Загальна протяжність водоводу 9 245 метрів.

З цього водопроводу близько 8000 запоріжців отримують воду.

Через зношеність матеріалів на водопроводі часто виникали аварії. З 2019 по 2021 рік вже замінили найбільш аварійні частини. Але планують оновити й інші ділянки.

На час ремонтних робіт продовжується водозабезпечення абонентів. Після прокладання нового трубопроводу абоненти будуть переключені на нього. Саме на час переключення у споживачів вимкнуть воду. Про це містян попередять заздалегідь.

Очікуваний термін завершення робіт – січень 2024 року.


Раніше Inform.zp.ua писав, що вчора ремонтні бригади «Запоріжжяобленерго» заживили 140 домівок у м. Запоріжжя, знеструмлених через пошкодження кабельної лінії електропередачі.