Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Триває Різдвяний збір для запорізьких військових – як долучитися

Триває Різдвяний збір для запорізьких військових – як долучитися

Триває Різдвяний збір для запорізьких військових – як долучитися

Різдвяний збір

Триває різдвяний збір для захисників від спільноти волонтерів та редакції Inform.zp.ua.

Ми хочемо зробити подарунки на Різдво для військових, які зараз перебувають на передових позиціях в Запорізькій області. Їм потрібна наша допомога, тому долучайтесь до збору, який важливо закрити до 22 грудня.

Загальна мета – 5 000 грн. Усі кошти, які ми накопичимо, передамо на потреби захисників: для 15 Бригади оперативного призначення «Кара-Даг», що зараз веде бойові дії під Оріховом.

На сьогодні завдяки небайдужим запоріжцям вже вдалося зібрати більшу частину коштів. Збір триває.

Також до акції долучились мешканці Дніпра, які передали військовим солодощі, каву, цукерки, шоколад. Також ми збираємо дитячі малюнки.

Солодощі для військових
Солодощі для військових
Солодощі для військових
Солодощі для військових

Як долучитися до акції:

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/9daX9a5A3D Номер картки банки 5375 4112 1064 6951.

Серед тих, хто задонатить, ми розіграємо три маленьких прапори й один великий прапор, підписаний нашими захисниками.

Нагадаємо, 19 листопада волонтери та журналісти Inform.zp.ua передали запорізьким військовим, які наразі знаходяться на Харківському напрямку, допомогу та смаколики.