Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій міськраді відповіли, якою буде комендантська година в Запоріжжі в новорічну ніч

У Запорізькій міськраді відповіли, якою буде комендантська година в Запоріжжі в новорічну ніч

У Запорізькій міськраді відповіли, якою буде комендантська година в Запоріжжі в новорічну ніч

Ілюстраційне фото

У Запоріжжі та на території всього Запорізького району діятиме комендантська година у новорічну ніч та інші святкові дні. Змін у тривалості не очікується.

Про це розповів перший заступник міського голи з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Власюк у відповідь на запит журналістів Inform.zp.ua.

Він зазначив, що змін у тривалості комендантської години в Запоріжжі не відбудеться.

Скріншот з відповіді на запит журналістів Inform.zp.ua

Нагадаємо, згідно з наказом голови Запорізької обласної військової адміністрації від 30.11.2023, на території Запорізького району та міста Запоріжжя комендантська година триває з 23.00 до 05.00 години.