Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі шукають донорів з негативним резус-фактором: як допомогти

У Запоріжжі шукають донорів з негативним резус-фактором: як допомогти

У Запоріжжі шукають донорів з негативним резус-фактором: як допомогти

Донорство крови

По всій Україні стабільною лишається висока необхідність у донорській крові. Потреби динамічні і змінюються щодня залежно від обставин.

Про це повідомили у телеграм-каналі ДонорUA.

У Запоріжжі цього тижня потрібні донори таких груп: 1-, 2-, 3-, 4-.

Реєструйтеся на ДонорUA, знаходьте своє місто та плануйте донації в особистому кабінеті.

Також здати кров у Запоріжжі можна в обласному центрі за адресою вул. Леоніда Жаботинського, 32. Центр працює у будні з 8:00 до 14:00.

З собою запоріжцям треба мати паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, поховали 38-річного військовослужбовця Дмитра Алімова із Запоріжжя. Він один із двох захисників України, яких російські окупанти розстріляли під Авдіївкою під час здачі в полон.