Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі попрощались з бійцем, якого розстріляли окупанти

У Запоріжжі попрощались з бійцем, якого розстріляли окупанти

У Запоріжжі попрощались з бійцем, якого розстріляли окупанти

Дмитро Алімов

16 грудня поховали 38-річного військовослужбовця Дмитра Алімова із Запоріжжя. Він один із двох захисників України, яких російські окупанти розстріляли під Авдіївкою під час здачі в полон.

Про це в Фейсбуці повідомив запорізький журналіст, який наразі захищає країну, Олександр Верьовкін.

– Одразу підкреслю жирною рискою, що залишатися на пекельній позиції до останнього патрона і здатися в полон, тільки коли закінчилися набої – не соромно, а почесно з будь-якої точки зору. Це справжній героїзм.

А з боку окупантів це підступний, безчесний вчинок, який не минеться агресорам безкарно. Окрім того, що позиції наступними днями було відбито і ворога знищено, цей військовий злочин, зафільмований дроном, стане ще одним доказом у майбутньому суді, ще одним цвяхом у труну рашизму. Адже покарання мають понести не тільки ті, хто стріляв у Дмитра і його товариша, а також в Олександра Мацієвського та інших українців, а й ті, хто їх сюди, в Україну, направив, – написав Олександр Верьовкін.

Нагадаємо, запоріжець навів російський ракетний удар по багатоповерхівці у Запоріжжі на проспекті Соборному 18 жовтні. Тоді загинуло п’ятеро людей, ще п’ятеро – отримали поранення.