Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Гауляйтер Балицький подовжив “сухий закон” в окупованій Запорізькій області

Гауляйтер Балицький подовжив “сухий закон” в окупованій Запорізькій області

Гауляйтер Балицький подовжив “сухий закон” в окупованій Запорізькій області

Алкоголь

Заборону на продаж алкоголю подовжили в окремих районах тимчасово окупованої території Запорізької області.

Про це повідомив псевдогубернатор Запорізької області Євген Балицький у своєму телаграм-каналі, на якому сповістив про підписання “указу”.

Згідно з фейковим документом, з 18 грудня продаж алкогольних напоїв, за винятком роздрібного продажу пива, пивних напоїв, сидру, пуаре, медовухи, діятиме тільки у Василівському, Кам’янсько-Дніпровському,  Куйбишевському, Михайлівському, Пологівському, Токмацькому районах та Енергодарі.

Алкогольні напої, що не потрапили під заборону, можна придбати тільки з 08:00 до 17:00.

У разі порушення окупанти погрожують притягувати до адміністративної відповідальності.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на окупованій території Запорізької області ввели заборону на продаж алкоголю з травня 2023 року.