Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » VIP Тернопіль завітає із концертом до Запоріжжя

VIP Тернопіль завітає із концертом до Запоріжжя

VIP Тернопіль завітає із концертом до Запоріжжя

VIP Тернопіль

Гумористи VIP Тернопіль приїдуть до Запоріжжя із концертом. З новою концертною програмою “Glory to Ukraine” вони будуть збирати кошти на ЗСУ.

VIP Тернопіль – неодноразові переможці шоу “Розсміши коміка” та призери “Ліги сміху”. Тернопіль у рамках благодійного туру Україною на підтримку ЗСУ приїде до Запоріжжя з новою концертною програмою “Glory to Ukraine”.

Вони обіцяють для запоріжців зустріч з героями скетчкому “Країна У” та сіткому “Одного разу під Полтавою”, серіалу “Готель Галіція” та ексклюзивні номери.

Афіша VIP Тернопіль Запоріжжя
Афіша

Адреса: Театр юного глядача (вулиця Незалежної України, 55а).

Дата: 21 грудня, 18:00.


Раніше Inform.zp.ua писав, що у Запоріжжі відкрилась безоплатна виставка присвячена внутрішньо переміщеним українцям. Фотопроєкт розповідає історії дев’яти людей, які пережили складні життєві ситуації.