Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » У Запоріжжі відкрилася безоплатна виставка “(Не)помітні історії”

У Запоріжжі відкрилася безоплатна виставка “(Не)помітні історії”

У Запоріжжі відкрилася безоплатна виставка “(Не)помітні історії”

Фото з виставки “(Не)помітні історії”

У Запоріжжі відкрилась безоплатна виставка присвячена внутрішньо переміщеним українцям. Фотопроєкт розповідає історії дев’яти людей, які пережили складні життєві ситуації. 

Про це повідомили на сайті UNFPA. 

За даними міжнародних організацій, понад 5 мільйонів людей в Україні стали внутрішньо переміщеними особами та змушені починати життя в нових містах з нуля.

“Фотопроєкт розповідає історії 9 людей, які пережили полон, депортацію, зазнали сексуального насильства, зумовленого війною, чи були змушені залишити свої домівки через війну. На світлинах зображені найцінніші речі, які герої проєкту забрали з собою під час евакуації: ключі від квартири в Бердянську, книга з маріупольської бібліотеки, синьо-жовта стрічка, з якою герой пройшов полон у Херсоні, та інші”, – пишуть на сайті UNFPA.

(Не)помітні історії
Фото з виставки “(Не)помітні історії”
Виставка працює безоплатно у Центрі допомоги врятованим.
 
Адреса: просп. Соборний, 106.
Графік роботи: Пн – Пт: з 9:00 до 16:00, Сб: з 9:00 до 13:00.
 

Раніше Inform.zp.ua писав, що в Запорізькій області зареєстровано майже 233 тисячі внутрішньо переміщених осіб станом на початок грудня 2023 року.