Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » В Укренерго підняли тарифи: як це вплине на запоріжців та ціни на електрику

В Укренерго підняли тарифи: як це вплине на запоріжців та ціни на електрику

В Укренерго підняли тарифи: як це вплине на запоріжців та ціни на електрику

Ілюстративне фото

“Укренерго” затвердили нові тарифи на 2024 рік. Тарифи на передачу і диспетчеризацію будуть на 9% більше ніж поточні.

Про це повідомили в “Укренерго”. 

Зміна тарифів НЕК “Укренерго” не впливає на тарифи для населення. Ціна на електрику для побутових споживачів не зміниться через збільшення тарифів компанії.

Це лише покриває витрати на виконання обов’язків, покладених на “Укренерго”. З тарифу на диспетчеризацію фінансуються витрати на балансування енергосистеми та закупівлю резервів.


Нагадаємо, що Inform.zp.ua зібрав всю інформацію про тарифи на комунальні послуги. Скільки доведеться заплатити запоріжцям в грудні за світло, опалення, газ, воду та вивезення сміття читайте в цьому матеріалі.