Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » До військових у Запорізьку область завітав Святий Миколай (ВІДЕО)

До військових у Запорізьку область завітав Святий Миколай (ВІДЕО)

До військових у Запорізьку область завітав Святий Миколай (ВІДЕО)

Скріншот з відео: Об’єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку

До військових на Таврійському напрямку приїхав Святий Миколай. Він замінить свого попередника з минулого року. 

Про це повідомляє Об’єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку.

“Ротація! До наших хлопців на передову приїхав новенький новобранець, Святий Миколай. Щоб поміняти свого попередника, який 21 місяць на передку. До нуля п’ятсот метрів. Провів свою службу гідно й з честю. У нього тепер чесна ротація”, – такими словами привітав Святого Миколая військовий ЗСУ Сергій Рудик. 

Військовий додає, що новий Миколай буде нести добро та допомагати воїнам боронити країну. “Щоб окупанти отримували від нього постійні подарунки”, – каже Сергій. 


Нагадаємо, що військовослужбовці 14 бригади оперативного призначення “Червона Калина”, які служать на Запоріжжі, привітали дітей зі святом. Сім’ї загиблих бійців отримали подарунки до Дня святого Миколая.