Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі батальйон поліції особливого призначення відзначає п’яту річницю з дня створення

У Запоріжжі батальйон поліції особливого призначення відзначає п’яту річницю з дня створення

У Запоріжжі батальйон поліції особливого призначення відзначає п’яту річницю з дня створення

Батальон поліції особливого призначення у Запоріжжі

Сьогодні, 4 грудня, у Запоріжжі бійці батальону поліції особливого призначення відзначають своє професійне свято. Особовий склад батальйону бере безпосередню участь у бойових діях.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області.

«З початку повномаштабного вторгнення ворога ваші функції дещо змінилися. Мешканці регіону відчувають, що перебувають під надійним захистом. У цьому безпосередньо є ваша заслуга. Виконуючи свою роботу, ви часто ризикуєте життям заради забезпечення національної безпеки та порятунку інших. Колектив поліції Запоріжжя пишається тим, що несе службу пліч-о-пліч із вами в цей нелегкий час», – зазначив очільник поліції області Артем Кисько.

За самовідданість, високу бойову майстерність, мужність та відвагу, як у протистоянні окупантам, так і у повсякденній службі, спецпризначенців нагороджено листами-подяками, грамотами та цінними подарунками.

Нагадаємо, у Запорізькій області перевіряють стан проведення ремонтних робіт в шкільних укриттях.