Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку контррозвідники нищать техніку окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку контррозвідники нищать техніку окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку контррозвідники нищать техніку окупантів (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

Бійці з 13 Головного управління Департаменту військової контррозвідки СБУ виводять з ладу техніку окупантів на Запоріжжі. Допомагають їм в цьому FPV-дрони.

Про це повідомила Служба безпеки України.

“Окупанти «летіли» на Запорізький напрям, а натрапили на FPV-дрони військових контррозвідників СБУ”, – пишуть СБУ під відео. 

Це суттєво ускладнює справи росіян на Запоріжжі. Всього за один день уражено:

  • військові вантажівки “Урал” і “Камаз”, а також транспорт для передислокації російської піхоти та вивозу награбованого;
  • зенітно-ракетний комплекс “Стріла-10”;
  • інженерну техніку, що обладнує позиції окупантів;
  • двох окупантів, які намагалися втекти.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку аеророзвідники бригади “Червона Калина” знищили спостережний пункт окупантів в лісосмузі.