Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » У Запоріжжі вирішується питання з офлайн-навчанням у школах, – Зеленський

У Запоріжжі вирішується питання з офлайн-навчанням у школах, – Зеленський

У Запоріжжі вирішується питання з офлайн-навчанням у школах, – Зеленський

Фото: Запорожский горсовет

Президент України Володимир Зеленський вчора, 30 листопада, перебував у Запоріжжі з робочим візитом. Він провів дві наради.

Про це повідомив Зеленський у вечірньому зверненні.

Зокрема, обговорювали питання виходу дітей на навчання до школ в змішаному форматі. Для цього необхідно збудувати укриття.

“Обговорили й ті потреби, щодо яких будемо працювати з партнерами для посилення наших захисних ліній. Окрема увага – це будівництво укриттів у школах, зокрема тут, у Запоріжжі та області, щоб діти могли навчатись принаймні у змішаному форматі – і офлайн також”, – підкреслив президент.

Зеленський провів дві наради: оперативну – з військовими, з генералами Тарнавським, Москальовим, Литвиновим та всіма, хто відповідає за оборону тут, саме на Запоріжжі, та загальнодержавну – щодо фортифікації.

Як писав раніше Inform.zp.ua, відповідно до рішень Ради оборони Запорізької області погоджено проходження освітнього процесу у змішаному форматі 36 закладам освіти.