Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Через негоду у Запоріжжі дерево впало на автомобіль

Через негоду у Запоріжжі дерево впало на автомобіль

Через негоду у Запоріжжі дерево впало на автомобіль

Вітер повалив дерева у Запоріжжі

Впродовж минулої доби через пориви вітру, які досягали 20 м/с, рятувальники Запорізького регіону двічі залучалися для надання допомоги населенню через наслідки негоди.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

У взаємодії з комунальними службами співробітники Служби порятунку, залучаючи автодрабину, прибрали 2 дерева, одне з яких впало на легковий автомобіль, а інше, через ймовірність падіння, загрожувало безпечному та безперешкодному пересуванню людей та автомобільного транспорту.

Дерево впало на автомобіль у Запоріжжі
Дерево впало на автомобіль у Запоріжжі

Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, за прогнозом вночі та вранці 30 листопада по місту Запоріжжя та по території області очікується ожеледиця. Фахівці попереджають про перший рівень небезпечності.