Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » “Ми забираємо квартири та передаємо їх силовикам”: гауляйтер ТОТ Запорізької області розповів про свої схеми

“Ми забираємо квартири та передаємо їх силовикам”: гауляйтер ТОТ Запорізької області розповів про свої схеми

“Ми забираємо квартири та передаємо їх силовикам”: гауляйтер ТОТ Запорізької області розповів про свої схеми

Євген Балицький

Гауляйтер Запорізької області Балицький у прямому етері Першого каналу розповів про окупаційний режим на ТОТ. Квартири українців віддають росіянам.

Про це у своєму відео розповів український блогер Денис Казанський.

За словами Балицького, якщо громадяни України не перебувають на ТОТ 3 місяці, то окупанти забирають їх житло та бізнес.

“Магазини, які не працювали 3 місяці, ми визначали безгосп та передавали тим, хто спроможний налагодити роботу. Те саме стосується покинутих будинків, квартир. Ми з цим, можна сказати, не церемонимося, історія нас розсудить. Але ми передаємо ці об’єкти силовикам, працівникам суду, вчителям та лікарям”, – каже колаборант Балицький. 

На думку Дениса Казанського, такі слова гауляйтера є зізнанням у крадіжці українського майна.

“Росія забирає майно мешканців Запорізької області, провина яких лише в тому, що вони поїхали”, – каже у своєму відео український блогер. 


Раніше Inform.zp.ua писав, що 28 листопада росіяни вдарили по Запоріжжю ракетами «Іскандер-К» і «Калібр», пошкоджено територію підприємства, два освітні заклади, магазин.