Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Наступ ЗСУ: Українські військові просунулися вперед на заході Запорізької області – карти боїв

Наступ ЗСУ: Українські військові просунулися вперед на заході Запорізької області – карти боїв

Наступ ЗСУ: Українські військові просунулися вперед на заході Запорізької області – карти боїв

Українські військові

Українські війська продовжили наступальні операції на заході Запорізької області та, як повідомляється, просунулися вперед. Українські військові продовжують наступальні дії на Мелітопольському (захід Запорізької області) напрямку.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни ISW.

Український військовий оглядач Костянтин Машовець заявив, що за останні кілька днів українські сили досягли успіху на захід від Роботиного в напрямку Копані (5 км на північний захід від Роботиного).

Карти боїв
Карти боїв 28 листопада

Російські мілблогери стверджують, що українські війська за підтримки важкої техніки та бронетехніки безуспішно атакували на захід від Роботиного та в районі Новопрокопівки (на південь від Роботиного). Відомий російський мілблогер заявив, що російські війська відбили українську бронетехнічну атаку поблизу Вербового (9 км на схід від Роботиного). У Міноборони Росії стверджували, що російські сили також відбили українську атаку поблизу Новопокровки (9 км на північний схід від Роботиного).

28 листопада російські війська продовжили наземні наступи на заході Запорізької області, але не зробили жодних підтверджених наступів. У Генштабі України повідомили, що російські війська безуспішно атакували поблизу Роботиного та Новопрокопівки. Російський мілблогер заявив, що російські війська відбили позиції в невизначеному лісовому масиві на заході Запорізької області. Російський агрегатор новин стверджував, що російські сили контратакували поблизу Вербового та Роботиного. Російський мілблогер заявив, що погана погода продовжує створювати проблеми для російської та української повітряної розвідки.

Як повідомлялося, армія РФ завдала 153 удари по 26 населеним пунктам Запорізької області.