Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Жителі Малокатеринівки в Запорізькій області другу добу без води: причина

Жителі Малокатеринівки в Запорізькій області другу добу без води: причина

Жителі Малокатеринівки в Запорізькій області другу добу без води: причина

Ілюстративне фото

В селищі Малокатеринівка, що в передмісті Запоріжжя, жителі вже другу добу залишаються без водопостачання. В них вилучили всю спецтехніку для усунення аварій.

Про це повідомили в Telegram Кушугумської громади.

“23 листопада в цех номер два, який знаходиться на території селища Балабине, приїхала поліція разом з виконавчою службою, з представниками Обленерго та вилучили всю спецтехніку”, – повідомляють в громаді.

Техніку хотіли виставити на аукціон для продажу. Це рішення пов’язане із заборгованістю Облводоканала, після чого підприємства подали позов до суду та перемогли.

18600 жителів Кушугумської громади залишилися без води. 

“Найболючіше, якщо на території Балабинського цеху порветься труба, вона давно вже не годна. Тоді наша громада буде повністю обесточена. Її ремонтувати нікому”, – кажуть у Кушугумській громаді. 

На ситуацію відреагував керівник ЗОВА Юрій Малашко:

“Так, внаслідок суперечки між двома суб’єктами господарювання 2 населені пункти області залишились без водопостачання. Те, що сталося, свідчить про безвідповідальний підхід керівництва організацій до роботи та абсолютну байдужість до населення”, – пише посадовець. 

Він запевнив, що техніку мають повернути й відновити водопостачання.

Раніше Inform.zp.ua писав, що  селищі Малокатеринівка сталася аварія на водоводі. Без водопостачання залишилися два населених пункти.