Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Малокатеринівка в Запорізькій області залишилася без води через спір комунальників 

Малокатеринівка в Запорізькій області залишилася без води через спір комунальників 

Малокатеринівка в Запорізькій області залишилася без води через спір комунальників 

В селищі Малокатеринівка, що в передмісті Запоріжжя, сталася аварія на водоводі. Без водопостачання залишилися два населених пункти.

Про це повідомила голова Малокатеринівки Людмила Волик.

“Сьогодні виїхав працювати, полагодити водогін у нас на вулиці Миру обласний водоканал. Але в них арештовано техніку. Їм немає чим усувати неполадки. На сьогодні селище залишається без води на невизначений період”, – заявила голова селища.

“Техніка виставляється на аукціон за борги, а ми залишаємося без води. Тільки наше селище”, – уточнила вона.

Очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко підтвердив цю інформацію та пояснив ситуацію:

“Оперативно виправити ситуацію спеціалісти КП “Облводоканал” не змогли через відсутність спеціалізованої техніки та обладнання. Причиною цьому став господарський спір між комунальним підприємством та ТОВ “Запоріжжяелектропостачання”, – повідомив Малашко.

Голова ОВА зазначив, що в ситуації наразі розбираються.

Пізніше голова Малокатеринівки повідомила, що працівники Запорізького обласного водоканалу запевнили її у відновленні водопостачання 24 листопада.

“Єдиною проблемою залишиться порив на вулиці Миру. Вони (працівники водоканалу, – ред.) не впевнені, що їм дадуть екскаватор. Те, що воду дадуть – прогарантували”, – розповіла очільниця селища.