Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Український полон чи смерть: окупанти залякують своїх військових на Запоріжжі – Олександр Штупун

Український полон чи смерть: окупанти залякують своїх військових на Запоріжжі – Олександр Штупун

Український полон чи смерть: окупанти залякують своїх військових на Запоріжжі – Олександр Штупун

Російські військові. Ілюстративне фото

Командування окупаційних військ залякує своїх військових, щоб ті не здавалися в український полон. Але минулої доби сім окупантів здалось у полон ЗСУ.

Про це повідомив в прямому етері Телемарафону речник Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун.

“Зазвичай в окупантів немає іншого виходу, як здаватись Збройним Силам України в полон, адже їхні спроби атакувати – це вірна смерть від українських захисників або ж від власних так званих загороджувальних загонів. Рідко повертаються пораненими”, – повідомляє речник.

Олександр Штупун додає, що російська армія залякує своїх же військових:

“Особи, які виконують функції загороджувальних російських загонів, залякують горе-вояків штурмових підрозділів “шторм z”, “шторм v” тощо, аби ті не намагались здаватись у полон, бо українські військові наставили багато мінних загороджень”.

Водночас минулої доби сім окупантів здалось у полон українським військовим.


Як ми писали раніше, Сили оборони України вразили особистий склад 810-ї севастопольської бригади морської піхоти в Херсонській області. Українські військові прозвали цей удар “відплатою за 128 бригаду”.