Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі будуть перевіряти тендери та закупівлю будівельних матеріалів

У Запоріжжі будуть перевіряти тендери та закупівлю будівельних матеріалів

У Запоріжжі будуть перевіряти тендери та закупівлю будівельних матеріалів

Фото: REUTERS

У рамках програми “Прозорість і підзвітність” будуть перевіряти тендери до розміщення їх на платформі “Прозоро”. А також контролювати закупівлю матеріалів. 

Про це повідомив керівник ЗОВА Юрій Малашко. 

“У рамках програми Прозорість і підзвітність підготував розпорядження для всіх ОТГ щодо інформування ОДА про підготовку будь-яких тендерів ще до розміщення їх на платформі “Прозоро”, – пише посадовець.

За словами Малашко, створено робочу групу, яка перевірятиме кожний кошторис і супроводжуватиме тендерний процес до самого виконання робіт. У центрі перевірок – обґрунтування доцільності проведення робіт чи придбання матеріалів.

“Під час війни кожна гривня, що спрямовується не на допомогу фронту, має жорстко контролюватися”, – стверджує керівник ЗОВА.

Нагадаємо, Forbes показав, скільки грошей на підтримку обласних бригад ЗСУ виділяли міста протягом девʼяти місяців 2023 року. Запоріжжя витратило 11 млн на армію та 339 млн – на розвиток міста.