Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Здоров'я » Захворюваність на грип та COVID-19 в Запорізькій області зросла на 17%

Захворюваність на грип та COVID-19 в Запорізькій області зросла на 17%

Захворюваність на грип та COVID-19 в Запорізькій області зросла на 17%

карантин коронавирус COVID-19

В Запорізькій області фіксують динаміку зростання інфекційної захворюваності на грип, ГРВІ, COVID-19. За півтора місяця інфікувалося понад 12 тисяч людей.

Про це повідомили на нараді Запорізького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

З початку жовтня в Запорізькій області захворіли 12 146 осіб, з них хворі на COVID-19 склали 912 осіб- 7,5%.

У порівнянні з попереднім тижнем рівень захворюваності зріс на 17%. Але водночас захворюваність нижче порогового рівня на 62%.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на сьогоднішній день у Запоріжжі, як і в Україні загалом, скасовано всі карантинні обмеження, зокрема масковий режим. Але карантинні обмеження можуть повернути, якщо буде зафіксовано зростання захворюваності. Щоправда, ці обмеження можуть бути не такими суворими, як під час розпалу пандемії.