Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі укріплюють критичну інфраструктуру до зимового періоду

У Запоріжжі укріплюють критичну інфраструктуру до зимового періоду

У Запоріжжі укріплюють критичну інфраструктуру до зимового періоду

Ілюстративне фото

У Запоріжжі продовжують укріплювати критичну інфраструктуру, щоб забезпечити нормальне життя міста взимку. Для цього розробляється ряд заходів, на випадок російських атак. 

Про це повідомив керівник ЗОВА Юрій Малашко. 

За його словами, щоденно фахівці укріплюють споруди та розробляють порядок дій на випадок російських ударів.

“Ми робимо все можливе і неможливе для того, щоб вкріпити нашу критичну інфраструктуру. Це не тільки укріплення бігбегами й іншими засобами, але також створення мобільних антидронових груп та інше”, – розповідає Малашко. 

Зима навчила українців бути в повній готовності до відключень світла. Що чекає на Україну в майбутньому зимовому сезоні невідомо, але підготуватися заздалегідь можна. Нагадаємо, що Inform.zp.ua зібрав вам корисні поради на випадок відключення електроенергії.