Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Здоров'я » Захворюваність в Запорізькій області на грип: яка статистика

Захворюваність в Запорізькій області на грип: яка статистика

Захворюваність в Запорізькій області на грип: яка статистика

Иллюстративное фото

В Запорізькій області фіксують захворюваність на грип та інші гостро-респіраторні вірусні інфекції. Наразі вона знаходиться на невисокому рівні.

Про це повідомили на робочій нараді з фахівцями Запорізького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Захворюваність в Запорізькій області на грип та застуди зараз нижче порогового рівня на 68% (поріг – 753,4 на 100 тис).

Нагадаємо, з початку епідсезону захворюваності на грип та інші ГРВІ (з 02 жовтня по 29 жовтня 2023 року) у Запорізькій області захворіло 7 584 осіб, з них хворі на COVID склали 427 осіб.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на сьогоднішній день у Запоріжжі, як і в Україні загалом, скасовано всі карантинні обмеження, зокрема масковий режим. Але карантинні обмеження можуть повернути, якщо буде зафіксовано зростання захворюваності. Щоправда, ці обмеження можуть бути не такими суворими, як під час розпалу пандемії.