Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Поліцейські евакуювали маломобільного чоловіка з Гуляйполя (ФОТО)

Поліцейські евакуювали маломобільного чоловіка з Гуляйполя (ФОТО)

Поліцейські евакуювали маломобільного чоловіка з Гуляйполя (ФОТО)

Фото: ГУ Нацполіції Запорізької області

Російські обстріли зруйнували будинок 55-річного місцевого мешканця. Пізніше він втратив зв’язок з родиною. Поліцейські змогли вивезти чоловіка на безпечну територію. 

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Запорізької області.

Валерій Вікторович та його донька проживали у селі Гуляйпільське. Позаду їхнього будинку було поле, а за ним – позиції російських військових. Коли село було під обстрілами, Валерій і його донька вирішили залишити дім. Батько виїхав на Дніпропетровщину, а донька Валерія поїхала за кордон.

Після короткого перебування у чужій області Валерій вирішив повернутися до рідного села. Проте його дім було зруйновано росіянами, разом із сарайчиком, де він вимушено оселився. Втративши зв’язок із донькою через поломку мобільного телефону, чоловік залишився абсолютно один.

Вивезли чоловіка
Фото: ГУ Нацполіції Запорізької області

Правоохоронці дізналися про його ситуацію та запропонували евакуюватися до обласного центру. Поліцейські допомогли зібрати речі та доставили його до шелтера в Запоріжжі. Під час адаптації в новому місці вдалося відновити зв’язок із донькою. 

Як писав раніше Inform.zp.ua, впродовж двох тижнів правоохоронці об’їхали понад 25 населених пунктів Гуляйпільської громади Запорізької області, щоб розвезти людям продуктові набори та засоби гігієни.