Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Жителям запорізьких населених пунктів, що на лінії розмежування, доставили гуманітарну допомогу

Жителям запорізьких населених пунктів, що на лінії розмежування, доставили гуманітарну допомогу

Жителям запорізьких населених пунктів, що на лінії розмежування, доставили гуманітарну допомогу

Гуманітарна допомога

Упродовж двох тижнів правоохоронці об’їхали понад 25 населених пунктів Гуляйпільської громади Запорізької області, щоб адресно розвести людям продуктові набори та засоби гігієни. За сприяння українських і міжнародних благодійних фондів та організацій близько 150 мешканців громади отримали необхідну допомогу.

Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Запорізькій області.

Працюючи в прифронтових містах і селах, працівники поліції щодня стикаються з наслідками ворожих атак окупантів. Це – зруйновані або пошкоджені будинки, в яких відсутнє світло та водопостачання, немає опалення. Це все – території, на яких місцеві виживають завдяки надії на те, що «можливо, сьогодні буде трохи тихіше, ніж учора». Тож, на Гуляйпільщині людям вкрай важливо відчувати турботу та підтримку правоохоронців. Особливо це потрібно літнім, маломобільним та самотнім громадянам.

Також правоохоронці адресно доставили продовольчі набори жителям віддалених населених пунктів, яким важко дістатися до районного центру самостійно. Близько 150 маломобільних людей у 25 селах громади отримали пакунки з продуктами харчування, засобами індивідуальної гігієни, а також теплі речі та спальні мішки.

Загалом видано близько 5800 продуктових і наборів гігієни.

Робота в цьому напрямку триває.