Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Вибухи пролунали в тилу окупантів – Бердянську та Генічеську

Вибухи пролунали в тилу окупантів – Бердянську та Генічеську

Вибухи пролунали в тилу окупантів – Бердянську та Генічеську

Ілюстративне фото

Вранці 11 листопада в тимчасово окупованих Запорізькій та Херсонській областях пролунали вибухи – в Бердянському та Генічеському районах.

Про це повідомляють начальниця Бердянської військової міської адміністрації Вікторія Галіціна та міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“Вибухи почали лунати о 10:30 в Бердянську і Бердянському районі – а саме у селищі Преслав, де ворог скупчував свою військову техніку, особовий склад. Саме там сьогодні вранці пролунали вибухи”, – розповів Федоров. 

Вибухи також чули мешканці окупованого Генічеська в Херсонській області.

“І ми також повідомляли багато разів про те, що саме на узбережжя Азовського моря ворог продовжує стягувати своїх військових та резерви, тому що вважає, що таким чином вони їх відтягують від Запорізької лінії фронту і ховають від українських сил спротиву і військових. Але сьогоднішній ранок підтвердив, що немає глибокого тилу у ворога на тимчасово окупованих територіях”, – повідомив мер Мелітополя.

Як писав раніше Inform.zp.ua, президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 10 листопада подякував запорізьким військовим бригадам – 55-й та 110-й.