Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » По Запоріжжю почали труїти гризунів: як це виглядає (ФОТО)

По Запоріжжю почали труїти гризунів: як це виглядає (ФОТО)

По Запоріжжю почали труїти гризунів: як це виглядає (ФОТО)

Ілюстративне фото

В Запоріжжі у всіх районах розпочали роботи з дератизації. Отруту для приманки гризунів розкладають у місцях їх скупчення.

Про це повідомили в департаменті муніципального управління.

“Своєчасні заходи, направлені на зменшення кількості гризунів в місті, є важливою складовою санітарно-епідеміологічного благополуччя населення”, – підкреслили в департаменті.

Фото: департамент муніципального управління

Як писав раніше Inform.zp.ua, на території Запорізької області зареєстровано 4 випадки захворювання на ботулізм, один з яких закінчився летально.