Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Запоріжці викрали та цілу добу катували чоловіка (ВІДЕО)

Запоріжці викрали та цілу добу катували чоловіка (ВІДЕО)

Запоріжці викрали та цілу добу катували чоловіка (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

У Запоріжжі чотирьом місцевим мешканцям повідомили підозру у викраденні людини. Фігуранти силою вивезли чоловіка та катували його протягом доби. 

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Запорізької області. 

За даними слідства, підозрювані силоміць заштовхали 21-річного потерпілого до автомобіля. Вони вивезли чоловіка до лісосмуги, де погрожували йому зброєю та  вимагали гроші. Через деякий час фігуранти привезли потерпілого до підвалу приватного будинку, де продовжували його катувати. Утримували потерпілого протягом доби. Так і не отримавши грошей, чоловіка відпустили.

Поліцейські встановили особи причетних до викрадення. Ними виявились четверо місцевих жителів, віком від 20 до 26 років Наразі їх розшукує поліція.

У результаті обшуків на місці подій поліцейські виявили та вилучили автомат «IVI Z15», помповий дробовик «Penelli» та понад 70 набоїв до цієї зброї.

Чотирьох фігурантів підозрюють у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 146 ККУ (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Крім того, відкрито кримінальне провадження за ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Раніше ми писали, що у Запоріжжі жінки, які представилися “ворожками” викрали заощадження 86-річної жінки нібито за “зняття порчі з її сина”.