Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Окупанти 126 разів обстріляли Запорізьку область: є постраждалі

Окупанти 126 разів обстріляли Запорізьку область: є постраждалі

Окупанти 126 разів обстріляли Запорізьку область: є постраждалі

Фото: Комишуваська селищна рада

Всього минулої доби окупанти нанесли 126 ударів по 26 містах та селах Запорізької області. Через обстріли постраждало цивільне населення та будівлі.

Про це повідомив керівник ЗОВА Юрій Малашко. 

102 артобстріли прийшлися по території населених пунктів Запорізької області. Також військовослужбовці РФ здійснили 22 БПЛА-атаки по регіону. Окупанти обстріляли з РСЗВ Степногірськ.

Надійшло 43 повідомлення про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Також Малашко пише, що російська армія ударила ракетою по Зарічному. Внаслідок атаки поранено 9 місцевих жителів – 4 чоловіків та 5 жінок. Хоча вчора Комишуваська селищна рада повідомляла, про 11 поранених мешканців. 


Нагадаємо, що артилеристи Збройних сил України успішно знищили радар пошуку та наведення зенітно-ракетного комплексу С-300 поблизу міста Токмак. Цю техніку окупанти використовували для обстрілів міста Запоріжжя.