Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » На пожежі у Запоріжжі загинула жінка: подробиці

На пожежі у Запоріжжі загинула жінка: подробиці

На пожежі у Запоріжжі загинула жінка: подробиці

У Запоріжжі на пожежі загинула жінка
Фото ГУ ДСНС

У Запоріжжі на пожежі загинула жінка. За попередніми данними, причиною загорання могло бути коротке замикання.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

Вчора, 1 листопада, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному з районів Запоріжжя. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що горить житловий будинок на загальній площі 80 кв.м.

Під час пожежі загинула власниця будинку – 79-річна жінка. Ймовірно, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 12 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Як повідомляв Inform.zp.ua, у Запорізькому районі сталася аварія за участю вантажівки та легкового автомобіля. На місті сталася пожежа.