Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » Під Запоріжжям автомобіль зіткнувся з вантажівкою: сталася пожежа (ФОТО)

Під Запоріжжям автомобіль зіткнувся з вантажівкою: сталася пожежа (ФОТО)

Під Запоріжжям автомобіль зіткнувся з вантажівкою: сталася пожежа (ФОТО)

ДТП

У Запорізькому районі сталася аварія за участю вантажівки та легкового автомобіля. На місті сталася пожежа.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Запорізькому районі. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що сталося зіткнення вантажного та легкового автомобілів, в результаті чого легковик загорівся.  

ДТП під Запоріжжям
ДТП під Запоріжжям


 
Як з’ясувалось, до прибуття підрозділів ДСНС поліцейські визволили чоловіка з легкової автівки та передали його працівникам швидкої допомоги. 

Рятувальники оперативно ліквідували займання. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалось 9 рятувальників та 2 одиниці техніки.

ДТП під Запоріжжям
ДТП під Запоріжжям

Як повідомляв Inform.zp.ua, в одному з районів Запоріжжя сталася ДТП. На греблі ДніпроГЕС зіткнулися два легкових автомобілі.