Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Президент просить запоріжців зважати на сигнали повітряної тривоги (ВІДЕО)

Президент просить запоріжців зважати на сигнали повітряної тривоги (ВІДЕО)

Президент просить запоріжців зважати на сигнали повітряної тривоги (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

Володимир Зеленський наголосив, що, хоч Україна і посилює ППО, та в Запоріжжі треба бути обачними.  Він просить всіх українців зважати на сигнали повітряної тривоги.

Про це Президент наголосив у вечірньому зверненні.

“Маємо всі чітко пам’ятати: кожне таке збиття – це порятунок людей та інфраструктури. І я прошу всіх українців зважати на сигнали повітряної тривоги та враховувати, що, хоч ми й посилюємо ППО так, як тільки можливо, все ж небезпека значна. Особливо в таких містах, як Харків, як Запоріжжя, як Херсон. У містах і селах Херсонщини, Донеччини. На Чернігівщині, Сумщині. Варто бути уважними й не ставитися до небезпеки легковажно”, – сказав Володимир Зеленський.

Минулої ночі в Україні було збито 18 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету. 

Раніше ми писали, що українські військові продовжують просуватися у Запорізькій області. При цьому російські джерела стверджують, що війська РФ контратакували й відтіснили українські війська з позицій поблизу Вербового на Запоріжжі. В ISW не підтверджують та не спростовують інформацію.