Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі презентували поштову марку до Дня залізничника

У Запоріжжі презентували поштову марку до Дня залізничника

У Запоріжжі презентували поштову марку до Дня залізничника

Фото: Укрпошта

Сьогодні в Запоріжжі відбулася презентація поштової марки “Героїчні професії. Залізні люди”. Напередодні Дня залізничника, що відзначається 4 листопада, Укрпошта випустила новий поштовий блок.

Про це повідомили в Запорізькій обласній адміністрації.

“За час повномасштабної війни Укрзалізниця стала символом національної незламності: евакуація понад 4 млн людей, безперебійний вантажний і пасажирський рух, пожежна та ремонтна допомога при ліквідації наслідків ракетних ударів, відновлення сполучення до деокупованих міст. Українські залізничники, які перші місяці війни працювали в надскладних та небезпечних умовах, без сну й відпочинку, стали справжніми «залізними людьми», які тримають тил нашої країни”, – пише Укрпошта.

З початку повномасштабного вторгнення у Запорізькій області було евакуйовано понад 180 тисяч осіб, перевезено більш ніж 900 вагонів з гуманітарним вантажем. 

Блок складається з двох марок “Евакуаційний потяг. Херсон →” та “→ Львів. Евакуаційний потяг”. Марку авторства художника Віктора Грудакова з тиражем 150 000 примірників номіналом W вже можливо придбати у всіх відділеннях Укрпошти. Вартість комплекту “Перший день” становить 147 гривень.

Раніше ми писали, що Укрзалізниця впровадила нові маршрути для подорожуючих з України до Словаччини. Тепер можна придбати квитки з Запоріжжя.