Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Синоптики розкрили секрет: коли в Україну надійде справжнє зимове похолодання

Синоптики розкрили секрет: коли в Україну надійде справжнє зимове похолодання

Синоптики розкрили секрет: коли в Україну надійде справжнє зимове похолодання

Погода

Синоптики назвали дату, коли в Україну прийде суттєве похолодання.

За даними відомого синоптика, Наталки Діденко, найближчим часом не варто очікувати суттєвого похолодання. Температура повітря в Україні в наступні дні залишатиметься на прийнятних рівнях, без морозів та снігу. За її словами, відчутніше похолоднішає з 7-го листопада, але це ще не є критичною зміною.

Проте, справжнє зимове почуття в Україні прийде трохи пізніше. За прогнозами Наталки Діденко, більш відповідна сезону холодна погода настане з 12-го листопада.

Згідно з прогнозами синоптика Ігора Кібальчича, цього року листопад в Україні буде надзвичайно теплим і вологим. В першій декаді місяця очікується аномально тепла погода, а навіть можливість встановлення температурних рекордів. З 1 по 10 листопада в західних та північних областях України очікується значна кількість опадів, і місцями може випасти місячна норма опадів.

Але не поспішайте витягати зимовий одяг з гардеробу, адже після 20 листопада, за словами синоптика Кібальчича, опади вже будуть переважно виглядати як дощ та мряка, іноді з мокрим снігом, але стійкого снігового покриву у більшості регіонів України не передбачається.

Місцями можливі туман та грози. У другій половині листопада температура подекуди знижуватиметься до -7…-2 °С.


Читайте також: Смарт-мобілізація: що чекає Україну.