Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Виїзд за кордон із України з 10 грудня: нові можливості

Виїзд за кордон із України з 10 грудня: нові можливості

Виїзд за кордон із України з 10 грудня: нові можливості

Паспорт

Можливості для українців подорожувати за кордоном починають розширюватися, і вже найближчим часом буде запущено новий маршрут, який буде цікавим для багатьох громадян.

Країни Європи та Україна враховують комфорт пасажирів, і для цього запускають нові автобусні та залізничні рейси. Один з нових маршрутів розпочинається прямо з України: нещодавно Укрзалізниця ввела в експлуатацію новий поїзд, який з’єднує Варшаву з двома українськими містами – Львовом та Коломиєю. Цей маршрут здобув популярність серед тих, хто бажає виїхати за кордон або повернутися на батьківщину. Це спонукало головного перевізника України відгукнутися на прохання пасажирів та внести додаткові покращення.

Наразі оголошено, що маршрут з Варшави буде розширено до Чернівців, і ці експериментальні поїздки розпочнуться з 15 листопада. Але найбільш очікуваним нововведенням є запуск поїзда з Варшави до Мюнхена з 10 грудня. Цей поїзд буде курсувати вночі і об’єднає багато популярних міст, забезпечуючи пасажирам комфорт.

Поїзд у Польщі
Поїзд у Польщі / Поезд в Польше

Зазначений маршрут вже визначено, проте він буде продовжено до Мюнхена та почнеться з 10 грудня. Для українців, які планують виїхати за кордон, також важливо знати про курсування поїзда з Перемишля до німецького міста Ганновер, який відкриє інший шлях до Німеччини.

Останнім часом ЗМІ повідомляють про зростання кількості пасажирів, які обирають напрямок до Німеччини. Це пов’язують із тим, що країна пропонує привабливі умови: безкоштовне житло, грошові виплати та можливості для праці українцям. Ці умови привертають все більше бажаючих, які шукають новий дім в Європі.


Читайте також: Новий порядок оформлення виплат для ВПО почне діяти із 01 листопада