Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Як виглядає будівництво модульного укриття в Запоріжжі

Як виглядає будівництво модульного укриття в Запоріжжі

Як виглядає будівництво модульного укриття в Запоріжжі

Фото: Inform.zp.ua

На бульварі Шевченка в Запоріжжі будують сучасне модульне укриття, яке складатиметься з приміщення для сховища і місця для підприємницької діяльності.

На інформаційній табличці, яка встановлена на місці будівництва, зазначено, що підрядником є ТОВ “АЛД-Промстрой-2”. Замовником робіт стала Нода Тетяна Сергіївна.

За даними “YouControl” відомо, що жінка зареєструвала свій ФОП два роки тому й основний вид діяльності вказаний як надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.


Раніше в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв повідомляв, що за кошти бюджету міста у Запоріжжі купили та встановили 17 модульних укриттів. Ще 23 планується обладнати до кінця року.

Модульні обʼєкти складатимуться з 2-х частин – приміщення для сховища і місця для підприємницької діяльності. Ця частина буде фінансуватися за кошти бізнесу.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в Запорізькій області регулярно відбуваються перевірки укриттів на їх відповідність нормам. І нещодавно в Україні запустили портал, на якому можна дізнатися про стан кожного укриття. Так на обладнання укриттів в Запорізькому регіоні пішло 272,2 млн грн.