Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На облаштування укриттів у Запорізькій області виділили 272,2 млн гривень (ІНФОГРАФІКА)

На облаштування укриттів у Запорізькій області виділили 272,2 млн гривень (ІНФОГРАФІКА)

На облаштування укриттів у Запорізькій області виділили 272,2 млн гривень (ІНФОГРАФІКА)

Ілюстративне фото

В Запорізькій області регулярно відбуваються перевірки укриттів на їх відповідність нормам. І нещодавно в Україні запустили портал, на якому можна дізнатися про стан кожного укриття. Так на обладнання укриттів в Запорізькому регіоні пішло 272,2 млн грн.

Такі дані зібрали журналісти “Слово і діло” та зобразили на інфографіці. 

На сьогоднішній день в Україні є 61 тисяча 803 споруди цивільного захисту. Найбільше укриттів у Львівській області (7 510), а також у Харківській області (4 493) й у Києві (4 278).

Інфографіка “Слово і діло”

Цього року станом на вересень привели до ладу 3 тисячі 891 об’єкт, на що витратили 5,2 млрд гривень.

Сума на облаштування укриттів у минулому і до кінця цього року становитиме 9 млрд 460,6 млн гривень. На облаштування укриттів у Запорізькій області виділено 272,2 млн гривень.

Раніше Inform.zp.ua писав, що в Україні запустили інтернет-портал «Залізне укриття». На ньому представлено інформацію щодо поточного стану укриттів у всіх регіонах країни.