Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Поліцейські станції відкрили у віддалених районах Запоріжжя

Поліцейські станції відкрили у віддалених районах Запоріжжя

Поліцейські станції відкрили у віддалених районах Запоріжжя

Фото: ГУНП в Запорізькій області

На території Шевченківського та Заводського районів Запоріжжя відкрили два пункти поліції. Там знаходяться дільничні офіцери, які зможуть оперативно реагувати на заяви та повідомлення громадян.

Про це повідомили в пресслужбі ГУПН в Запорізькій області.

Поліцейські станції обслуговуватимуть частини районів, які є віддаленими до відділень поліції – Шевченківський та Заводський. Громадяни можуть звертатися із заявами та надати інформацію, необхідну для реагування на будь-які адміністративні чи кримінальні правопорушення та інші події.

У разі потреби можна звертатися за допомогою поліції на спецлінію 102 або зателефонувати до конкретної станції:

  • Шевченківський район – 061-287-22-65,
  • Заводський район – 0505442370, 0971076857.