Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Їжа » Які ціни на гарбузи в Запоріжжі

Які ціни на гарбузи в Запоріжжі

Які ціни на гарбузи в Запоріжжі

Ілюстративне фото

Середина осіні знаменує початок гарбузового сезону. Тож цей овоч активно продають на ринках та супермаркетах в Запоріжжі.

Inform.zp.ua дізнався вартість гарбузів у місті.

Фото: Inform.zp.ua

На ринках їхня приблизна ціна за 1 кг – від 7 до 10 грн. Плоди великі, тож можуть важити 4 – 10 кг. Відповідно, й вартість одного гарбуза може бути від 28 до 100 грн.

Фото: Inform.zp.ua

У супермаркеті ціни на гарбузи вищі, але різниця невелика, порівнюючи з ринковими. Тут вартість гарбузів коливається від 16 грн за кг до 23 грн.

Ціни в запорізьких супермаркетах:

  • АТБ – 15,75 грн/кг
  • Varus – 16,90 грн/кг
  • Сільпо – 2,19 за 100 г
Фото: Inform.zp.ua

Зараз запорізькі заклади готуються до Геловіну, прикрашають кафе, кав’ярні, ресторани. А різні мережі магазинів роблять знижки до свята.

Раніше Inform.zp.ua писав, які страви можна приготувати з гарбузів.

Авторка: Анжеліка Ванько