Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Інклюзивні майданчики хочуть встановити в Запоріжжі: в чому полягає ідея та як за неї проголосувати

Інклюзивні майданчики хочуть встановити в Запоріжжі: в чому полягає ідея та як за неї проголосувати

Інклюзивні майданчики хочуть встановити в Запоріжжі: в чому полягає ідея та як за неї проголосувати

Ілюстративне фото

В Запоріжжі пропонують створити інклюзивні майданчики для людей з інвалідністю. В місті необхідно обрати чотири локації для них.

Цей проєкт в місті хочуть втілити за підтримки USAID «Демократичне врядування у Східній Україні», повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Містян запрошують обговорення та голосування. Серед 30 запропонованих локацій треба обрати 4. Проголосувати можна за посиланням.

Ці майданчики стануть простором для відновлення і відпочинку дітей, людей з інвалідністю, ветеранів та внутрішньо переміщених осіб.

Щоб долучитися до обговорення, направляйте листи з пропозиціями на пошту [email protected] або звертайтеся за телефоном +380503182164.

Результати обговорення будуть оприлюднені на сайтах Інституту розвитку міста і міськради.

Раніше Inform.zp.ua писав, що Запоріжжя долучилося до всеукраїнської акції під девізом «Ворогам – кришка» у рамках всеукраїнського проєкту «Крила». Волонтери збирають пластикові кришечки від пляшок, які потім відправляють на переробку, а отримані кошти спрямовують на придбання безпілотників для українських військових.