Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Буде тепло та хмарно: погода в Запоріжжі до кінця жовтня

Буде тепло та хмарно: погода в Запоріжжі до кінця жовтня

Буде тепло та хмарно: погода в Запоріжжі до кінця жовтня

Ілюстративне фото

У Запоріжжі метеорологи прогнозують теплу але похмуру погоду до кінця місяця. Температура повітря коливатиметься від +7 градусів вночі до +22 градусів вдень.

За даними Sinoptik.ua, на цьому тижні буде переважно хмарна погода.

22 жовтня ніч у Запоріжжі була безхмарною, і до кінця дня небо залишатиметься ясним. Опадів синоптики не обіцяють. Температура повітря вдень буде +20, а ввечері +18.

23 жовтня весь день у Запоріжжі буде хмарним, але дощі не очікуються. Вдень буде +22 градусів, а вночі +14.

24 жовтня ясна погода очікується в Запоріжжі вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари. У вівторок температура вдень буде – 17 градусів тепла. 

25 жовтня весь день у Запоріжжі буде хмарним. Увечері, можливо, пройде дрібний дощ. Температура повітря вдень буде +16, а ввечері +13.

Погода в Запорожье 10 дней октябрь
Погода в Запоріжжі. Скріншот із сайту sinoptik.ua

У четвер, 26 жовтня, протягом усього дня небо в Запоріжжі буде вкрите хмарами. Увечері, можливо, пройде сильний дощ.

27 жовтня у Запоріжжі протягом усього дня стоятиме хмарна погода. А ось парасольки можна не брати, бо дощів не обіцяють. 

28 жовтня від ранку і до самого вечора небо в Запоріжжі буде приховано за хмарами. Дрібний дощ почнеться ще до світанку, але до середини дня має припинитися.

29 жовтня протягом усього дня небо в Запоріжжі буде вкрите хмарами. Вдень буде +16 градусів, а вночі +10.

30 жовтня хмари покриють небо та залишаться до кінця дня. У понеділок температура вдень буде – 14 градусів тепла. 

31 жовтня погода буде хмарна, а опадів не очікується. В останній день жовтня синоптики обіцяють +12 градусів вдень та +9 ввечері.


Читайте також: незалежна міжнародна комісія з розслідування порушень в Україні задокументувала нові докази нападів та воєнних злочинів у Запорізькій області.